sâmbătă, 21 februarie 2009

Cronica scepticului episodul treizecisiunu

În această emisiune vom vorbi despre o bioenergoterapeută care tratează aproape orice boală prin "explozie genetica". O vindecătoare văzută la TV!
Vom vorbi apoi despre Darwin.
In ultima parte a emisiunii ştire şoc: Luna se micşorează!
Aceasta emisiune a fost difuzată de către postul TvRM Educaţional în ziua de 15 februarie 2009.



Cei ce nu cred că există o asemenea spectaculoasă vindecătoare, pot urmări clipurile de mai jos:
Povestea descoperii capacitatii de vindecare
Vindecarea prin stimulare bioenergetică
Tentativa de vindecare a regretatei Anca Parghel

Un comentariu:

  1. Moartea Ancai Parghel a lasat in urma un dezastru pentru ca luni in sir a bagat in cap oamenilor creduli ca se pot vindeca de cancer daca beau cafea cu anusul. Mai precis, ea sustinea la un moment ca s-a vindecat cu ajutorul unui regim naturist. Suc de orz verde, alge si polen, struguri si Vitamina E, sfecla rosie sau suc de morcovi si clisme cu cafea. Cum Parghel mai suferise si de cancer la san, femeia era privita ca un model in lupta cu boilile, iar sfaturile ei deveneau medicamente miraculoase. si sute, sau mii de femei au pus botul si numai despre asta discutau. Mai ales in conditiile in care ele erau constiente de proportiile gigantice pe care le are in Romania cancerul la femei. Le auzeai cum vorbeau prin metrou, prin birouri, in statiile de autobuz.Parghel in sus, clisma cu cafea in jos. Se umpluse si internetul.

    Ghinion…. Degeaba a facut clisme cu cafea si a baut suc de orz si alge…. Cancerul a invins, pt ca asa face atunci cand e depistat prea tarziu. Intotdeauna. Nu se lasa impresionat de calitatea cafelei varata pe fund, ori de marea din care au provenit algele pe care le fierbi. Insa ramane problema unui numar mare de femei care si-au facut sperante ca pot invinge cancerul. Poate ca unele dintre ele erau chiar bolnave si au intrerupt tratamentul medical pt a se duce la samani. Altele, care poate vor face cancer (statistica o spune) se vor duce si ele mai intai la acesti vraci in loc sa mearga la Oncologie si vor ajunge exact ca Anca Parghel.

    Razvan Vintilescu

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.