marți, 7 iulie 2009

În acest episod vom vorbi despre un "tratament revoluţionar" prin care sunt înlăturate ridurile cu ajutorul celulelor stem! (Minunate şi revoluţionare aceste celule stem!) Apoi vom vorbi despre aşanumitul "artefact londonez", un ciocan vechi, se spune, de milioane şi milioane de ani. La sfârşitul emisiunii vom citi un pasaj dintr-o carte!
Emisiunea a fost difuzată de către postul TvRM Educaţional în ziua de 5 iulie.



Cronica scepticului - episodul patruzecisiopt
Vezi mai multe video din Blog

Şi pentru ca între timp a apărut şi pe site-ul emisiunii cu pricina o copie a secvenţei comentate de noi, vă invităm să citiţi textul de pe site:
"DUMINICA, 14 IUNIE, AM LANSAT, PE PIATA DE BEAUTY MONDIALA, O TERAPIE FACIALA SPECTACULOASA - TRATAMENT ANTIRID SI ANTIAGING CU CELULE STEM - LA “SPUNE-MI CE TE DOARE” ! Terapia reprezinta o descoperire ce va revolutiona industria tratamentelor faciale. Efectele terapiei se vad imediat si sint pe termen lung, pentru ca celulele Stem refac tesuturile afectate de trecerea anilor sau de diverse afectiuni dermatologice.
Prima femeie din lume, care a beneficiat de acest tratament uimitor, este cintareata romanca Julia Jianu.
CLICK PE VIDEO, ca sa vezi o terapie care a revolutionat piata de beauty, din intreaga lume !"
Aş vrea sa pot înţelege cum se întâmplă ca a fost revoluţionată deja "piaţa de beauty mondială" dacă "prima femeie din lume, care a beneficiat de acest tratament uimitor, este cântăreaţa româncă Julia Jianu"....
Pentru clarificări urmăriţi filmuleţul ce urmează:


Un comentariu:

  1. Aha, deci informarea e de baza. Nu ce prezinta o televiziune, institutie, organizatie, etc, fie ele considerate serioase. Nu pot sa nu fiu de acord cu dvs.. Dar prostii platesc, domnule Cristian si banii se aduna si interesele se aduna, ca viespiile la miere. Care e parerea dvs.? Deontologia se impaca cu dorinta de castig financiar repede si usor? Eu zic ca nu. A spus cineva:"Iubirea de arginti este radacina tuturor rautatilor."

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.